marți, 5 august 2008

into it


duminica la grandma's backyard am vandut genti direct din geamantan. la propriu.

5 comentarii:

yfat spunea...

am o geanta de la tine, una simpla, albastra. am purtat-o chiar in prima zi dupa ce mi-am luat-o. doar ca ea era foarte albastra, rochia mea era foarte verde, pantofii portocalii si am simtit nevoia sa le imprietenesc cumva. asa ca mi-am pus o funda albastra la incheietura mainii si o insigna mare, portocalie, pe geanta. seara stateam la o terasa, nu dormisem destul cu o noapte inainte si mi-era foarte foarte somn, imi trasesem palaria iubitului meu pe ochi si eram gata gata sa aromesc, cand printre gene am vazut-o pe sora rosie a gentii mele, pe umarul unei fete care statea de vorba cu niste grasi dizgratiosi de la masa de alaturi (asta conteaza mai putin). cum spuneam sora geamana dar nu univitelina a gentii mele era rosie. si avea si ea insigne pe ea. ceea ce m-a facut sa zambesc. dupa care am adormit. am vrut sa-ti povestesc asta.

miss sunshine spunea...

pacat totusi ca sora rosie era insotita de niste grasi dizgratiosi, ai fost generoasa ca ai zambit pana la urma. eu, daca ma intalneam cu sora gentii mele si era intr-o asemenea companie, m-as fi simtit stanjenita. motivul pentru care nu facem niciodata genti exact la fel este ca nu vrem sa se puna semn de egal intre doua fete, doua companii, doua sentimente. am fost la cateva petreceri la care rochia mea statea mai bine pe alta fata si am fost si la cateva la care alte fete au considerat ca pe mine sta mai bine camasa lor. am decis ca vreau sa lupt impotriva acestui sentiment promovand diversitatea si unicitatea. sigur, nu pot sa combat grasii, dar pot sa incurajez insignele si albastrul imprietenit cu verde si cu portocaliu. de fapt, vreau si o poza!

yfat spunea...

grasii nu erau cu sora. de fapt creca sunt un fel de pandantiv la teresa asta unde imi placea mie sa lenevesc. noii proprietari gen. bleah. fata care o avea era naltuta, slabuta, sporty, k. o sa fac poza la prima ocazie. gentii nu grasilor.

Anonim spunea...

Buna! Ma intrebam cum as putea sa te contactez altfel, pe e-mail sau telefonic pentru a comanda o gentuta de la tine.
Imi plac la nebunie modelele create de tine! Succes!

Anonim spunea...

salut !

da-mi un e-mail pe valentina@miss-sunshine.ro si vorbim acolo